POLITIKA PRIVATNOSTI

Sadržaj

  1. Definicije iskorištene u ovim pravilima
  2. Principi zaštite podataka kojima se vodimo
  3. Kakva su Vaša prava u vezi s osobnim podacima
  4. Koje osobne podatke skupljamo o Vama
  5. Kako koristimo Vaše privatne podatke
  6. Tko još ima pristup Vašim privatnim podacima
  7. Kako štitimo Vaše podatke
  8. Informacije o kolačićima
  9. Kontakt informacije

1. Definicije

2. Principi zaštite podataka

3. Prava nositelja podataka

Nositelj podataka ima sljedeća prava:

4. Podaci koje skupljamo

Informacije koje ste nam dostavili

5. Kako koristimo Vaše privatne podatke

6. Tko još može pristupiti Vašim osobnim podacima

Ne dijelimo Vaše osobne podatke s nepoznatima.

Vaše osobne podatke bismo mogli otkriti trećim stranama, ako ste dali suglasnost ili postoji druga pravna osnova za to.

7. Kako štitimo Vaše podatke

Činimo najbolje da čuvamo Vaše osobne podatke kao sigurne. Koristimo sigurne protokole za komunikaciju i prijenos podataka (kao što je HTTPS). Koristimo se anonimnošću i pseudonimima, gdje je prikladno. Nadgledamo naše sisteme za moguće ranjivosti i napade.

Iako dajemo sve od sebe, mi Vam ne možemo garantirati potpunu sigurnost informacija. Međutim, obećavamo da ćemo obavijestiti nadležne tijela u slučaju kršenja podatka.Također, obavijestit ćemo Vas i ako postoji prijetnja za Vaša prava ili interese. Učinit ćemo sve razumno, kako bismo spriječili kršenja sigurnosti i pružit ćemo pomoć nadležnim tijelima, ako do kršenja dođe.

8. Kolačići i druge tehnologije koje koristimo

Koristimo kolačiće i/ili slične tehnologije kako bismo analizirali ponašanje korisnika,administrirali stranicu, pratili kretanje korisnika i sakupljali informacije o drugim korisnicima. Ovo se radi u cilju personalizacije i poboljšanja korisničkog iskustva.

Kolačić je mali tekstualni dokument sačuvan u Vašem računalu. Kolačići skladište informacije koji pomažu da stranice rade. Samo mi imamo pristup kolačićima s naše stranice. Možete kontrolirati svoje kolačiće na nivou pretraživača. Izbor da onemogućite kolačiće mogu ometati upotrebu određenih funkcija. Koristimo kolačiće u sljedeće svrhe:

Možete ukloniti kolačiće sačuvane u svom računalu putem podešavanja unutar pretraživača. Kao alternative, možete kontrolirati kolačiće treće strane koristeći platforme za poboljšanje privatnosti, kao što su optout.aboutads.info ili youronlinechoices.com. Za više informacija o kolačićima, pogledajte allaboutcookies.org.

Koristimo Google Analitiku kako bismo mjerili promet na našoj stranici. Google ima svoja pravila o privatnosti koja možete pročitati ovdje. Ako želite odustati od praćenja od strane Google Analitike, posjetite Google Analytics opt-out stranicu.

9. Kontakt informacije

ENERGYCOM d.o.o.
Bedeki 31
10257 Demerje
Tel: +385 01 4875 952
info@energycom.hr
Promjene Pravila o privatnosti
Zadržavamo pravo da napravimo promjene pravila o privatnosti.