Background Image

U Energycomu trudimo se omogućiti Vam da postanete svoj izvor energije – u svim aspektima vašeg života.

Naše su usluge povezane s energetskom neovisnošću Vašeg kućanstva, apartmana, tvrtke ili obrta, spremno skrojene da zadovolje sve Vaše potrebe grijanja, hlađenja, kuhanja, rasvjete i elektroničkih uređaja.

Solarne elektrane

Solarne elektrane naša su specijalnost. Do sada smo postavili više od 1700 elektrana u cijeloj Hrvatskoj. Bez obzira na veličinu Vaše elektrane, sjene na krovovima, dimnjake, razvedenost krovišta ili položaj, pronalazimo solarno rješenje za elektrane “ključ u ruke” koje spremno isporučujemo po pristupačnoj cijeni našim zadovoljnim klijentima.

Održavanje solarnih elektrana

Održavanje solarnih elektrana za nas je lak zadatak! Solarne elektrane, neovisno o inicijalnoj cijeni, broju panela ili snazi, trebaju se redovito održavati. Svakih nekoliko mjeseci potrebno je počistiti panele kako ne bi izgubili svoju punu učinkovitost, a za sigurnost sustava i Vašeg doma, barem jednom godišnje potrebno je provjeriti sve instalacije. Naši tehničari tu su za Vas.

Električni punjači

Sve više se susrećemo s električnim automobilima na hrvatskim, a i svjetskim cestama. Osigurajte svojim gostima punionicu električnih automobila kako bi u Vašem lokalu ostali dulje, odabrali upravo Vaš apartman za svoju turističku avanturu po Hrvatskoj te kako biste učinili svoj posao vidljivim na Google mapsu koji spremno prati punionice električnih automobila i predlaže ih svojim korisnicima.