Energycom karijera

Pridruži se timu.

Kao vodeća hrvatska tvrtka za solarne elektrane, uvijek smo u potrazi za novim kandidatima koji će  našem radnom okruženju donijeti svoje vještine, znanje i pozitivan timski duh. Naši zaposlenici su  sretni, stimulirani i profesionalni, a njihova karijera nam je važna.

Prijavi se

Zašto karijera u Energycomu?  

Radom u Energycomu postaješ dio pozitivne promjene u svijetu te zajedno s nama stvaraš održive izvore energije za zadovoljne kupce unutar Republike Hrvatske. Nudimo ti ugovor na neodređeno - jer ulažemo trud i rad da naši zaposlenici kod nas i ostaju. Rad u Energycomu je dinamičan i pun novih izazova te svojim zaposlenicima pružamo edukacije, stimulirajuće plaće i naravno, teambuildinge za opuštanje. Podržavamo različita mišljenja i stavove te promičemo raznovrsnost, ali i uključenost u radno okružje. Vjerujemo da su ljudi moć te upravo zbog profesionalnosti svojih zaposlenika rastemo iz godine u godinu na tržištu solarnih elektrana.

Otvorene pozicije

Ako osjećaš da je ovo tvrtka za tebe, svakako provjeri otvorene pozicije! Ako nema upravo onog što te zanima, ne brini. Pošalji nam otvorenu molbu i javit ćemo ti se čim pronađemo mjesto za tebe.

Suradnik u računovodstvu

Računovodstvo

Lučko

Prijavi se

Energycom se zalaže za jednake mogućnosti zapošljavanja bez obzira na dob, rasu, vjeroispovijest,boju kože, spol, invaliditet, trudnoću, zdravstveno stanje, seksualnu orijentaciju, rodni identitet,braniteljski status, nacionalno ili etničko porijeklo ili bilo koji drugi pravno priznati status kojipodliježe zaštiti sukladno važećim zakonodavnim okvirima.