Upoznajte ENERGYCOM
Vaš partner za solarnu energiju

ENERGYCOM je poduzeće specijalizirano za izvedbu solarnih elektrana za kućanstva i poduzetništvo. Nudimo uslugu po principu „KLJUČ U RUKE“ koja uključuje sve potrebno u realizaciji investicije solarne elektrane na Vašem krovu, parkingu ili zemljištu. Osnovani smo 2015. sa svega nekoliko zaposlenika, no zahvaljujući našoj predanosti i stručnom vodstvu ubrzo smo postali jedna od vodećih tvrtki u instalaciji i projektiranju solarnih elektrana na području Republike Hrvatske. Naši stručnjaci pružaju usluge izrade idejnih rješenja, glavnih i izvedbenih projekta, potrebnih elaborata i mjerenja, ishođenja svih potrebnih dozvola i suglasnosti kod HEP ODS-a te samu montažu. Također, pružamo podršku u sklapanju ugovora o otkupu električne energije te pružamo uslugu „ključ u ruke“ zaključno sa ishođenjem potvrde za trajni pogon elektrane.

Čime se ponosimo?

Naši stručnjaci pružaju usluge izrade idejnih rješenja, glavnog projekta, ishođenja svih potrebnih dozvola i suglasnosti za montažu elektrane, izradepotrebnih elaborata i mjerenja te samu montažu. Također, pružamo asistenciju u sklapanju ugovora o otkupu električne energije te ishodujemopotvrde za trajni pogon elektrane.

Otvaranjem tržišta fotonaponskih elektrana za kućanstva ENERGYCOM je 2019. godine započeo aktivnosti na projektiranju, isporuci i montažifotonaponskih sustava za što smo angažirani od strane jednog od vodećih opskrbljivača električnom energijom u RH.

Kroz protekle 4 godine:

01
Postali smo ovlašteni partner i certificirani instalater za Huawei, SolarEdge i Enphase, a direktno surađujemo i sa proizvođačima poput Trinasolar, Bisol, Longi, SMA, Fronius, Logi, Jinko.
02
Raspolažemo s adekvatnom opremom, mehanizacijom te preko 20 vlastitih instalatera, specijaliziranih u fotonaponskim sustavima. Također, usko surađujemo s 15-ak instalaterskih tvrtki za montažu te pokrivamo cijelu Republiku Hrvatske.
03
Direktni smo uvoznik fotonaponskih komponenti te raspolažemo s vlastitom zalihom robe.
04
Razvili smo vlastite sustave potkonstrukcija, prilagođene različitim vrstama krovišta i instalirali smo solarne elektrane na preko 1500 objekata (kućanstva i tvrtki), ukupne snage preko 10 MW.