Kontaktirajte nas već danas!

Veselimo se vašem kontaktu i prilici da vam pružimo sve informacije koje vam trebaju.

Dizalice topline

Uronite u savršenu klimu svog doma.

U zimi ili ljeti, Vaš dom uvijek treba biti oaza mira, ljubavi i ugodnosti. Uz Tiki i Nibe dizalice topline za Vas stvaramo savršene uvjete u Vaša četiri zida.

Naši proizvodi omogućuju grijanje i pripremu tople vode kako bi Vas uvijek dočekala ugodna toplina Vašeg doma.
blank

Priroda će Vam biti zahvalna

Uz partnere koji već 70 godina stvaraju održiva klimatska rješenja, činimo Hrvatsku čišćim i ljepšim mjestom za život. Dizalice topline, za razliku od fosilnih sustava grijanja prostora i vode, ekološki su prihvatljivo rješenje koje smanjuje emisije CO2 i čuva prirodu oko nas. Zakoračite s nama u održivu budućnost!
blank

Nordijsko rješenje

Za naše korisnike biramo samo najbolje, a švedska tehnologija Nibe i Tiki dizalica topline usavršena je u nordijskoj zimi.

Nibe i Tiki dizalice topline sa 70 godina iskustva prilagođavaju se i najzahtjevnijim uvjetima te su prikladne za sve vrste kuća ili zgrada. Svojom energetskom učinkovitošću štede energiju, prirodu i Vaš novčanik.

  Upit za dizalicu topline

  Popunite formular za besplatnu informativnu ponudu


  Zaštita Vaših osobnih podataka *
  Posvećeni smo zaštiti vaših osobnih podataka. Stoga se posebno trudimo biti transparentni u svakom trenutku. Vaši osobni podaci će biti korišteni isključivo u svrhu izrade ponude kontakta s vama te će se otkriti trećim stranama samo ako je to potrebno kako bi se riješio vaš upit. Sva dodatna pitanja o obradi vaših osobnih podataka mogu se naći u našim pravilima o privatnosti.

   

  Obratite nam se s povjerenjem i kontaktirajte nas za ponudu