Kontaktirajte nas danas!

Radujemo se vašem kontaktu i prilici da vam pružimo sve potrebne informacije. 

Kako do subvencije elektrane od 50%?

Povrat na investiciju elektrane obično je od 7 do 9 godina, ovisno o potrošnji kućanstva. Uz subvenciju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, povrat može biti i upola kraći!

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je uvjete natječaja za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u 2024.
Građanima je tako dostupno vrtoglavih 120 milijuna eura za izgradnju učinkovitih energetskih rješenja na svojim objektima!

ENERGYCOM Vam pomaže prikupiti i ispuniti svu potrebnu dokumentaciju, kako biste i vi ugrabili dio ovog kolača. Za Vas pripremamo:

1. Glavni projekt solarne elektrane – elektrotehničke specifikacije i troškovnik projekta

2. Obavijest o mogućnosti priključenja – izdaje ga HEP nakon što im se dostave svi potrebni podaci

3. Dozvolu za trajni pogon – izdaje HEP nakon što je elektrana postavljena, izdani potrebni atesti, te je spremna za rad

Osim toga, savjetujemo Vas i o ostaloj dokumentaciji potrebnoj za prijavu kao što su vlasnički listovi, dokazi o legalnosti građevine i slično.

Važno je da Vaša elektrana zadovolji nominalnu vrijednost iskoristivosti panela, sigurnosne značajke i ostale tehničke karakteristike i zato smo mi ovdje kako biste bili sigurni da su tehnički uvjeti natječaja ispunjeni.

Kako biste ostvarili povrat i od čak 50% vrijednosti elektrane (a maksimalno do 6000 €) važno je da ispravno ispunite sve uvjete natječaja te da je Vaša elektrana plaćena i u pogonu.
ENERGYCOM Vam pomaže kako bi sve bilo riješeno na vrijeme stoga požurite na naš kalkulator i provjerite koliko štedite uz solarnu elektranu!

Veselimo se savjetovati Vas!