Kontaktirajte nas već danas!

Veselimo se vašem kontaktu i prilici da vam pružimo sve informacije koje vam trebaju.

blank

Upoznajte ENERGYCOM

ENERGYCOM je poduzeće specijalizirano za izvedbu solarnih elektrana za kućanstva i poduzetništvo. Nudimo uslugu po principu „KLJUČ U RUKE“ koja uključuje sve potrebno u realizaciji investicije solarne elektrane na Vašem krovu, parkingu ili zemljištu. Osnovani smo 2015. sa svega nekoliko zaposlenika, no zahvaljujući našoj predanosti i stručnom vodstvu ubrzo smo postali jedna od vodećih tvrtki u instalaciji i projektiranju solarnih elektrana na području Republike Hrvatske. Naši stručnjaci pružaju usluge izrade idejnih rješenja, glavnih i izvedbenih projekta, potrebnih elaborata i mjerenja, ishođenja svih potrebnih dozvola i suglasnosti kod HEP ODS-a te samu montažu. Također, pružamo podršku u sklapanju ugovora o otkupu električne energije te pružamo uslugu „ključ u ruke“ zaključno sa ishođenjem potvrde za trajni pogon elektrane.

Čime se ponosimo?

Kroz protekle 4 godine:

OVLAŠTENI PARTNER

Postali smo ovlašteni partner i certificirani instalater za Huawei, SolarEdge i Enphase, a direktno surađujemo i sa proizvođačima poput Trinasolar, Sunpower, Bisol, Longi, Jinko, SMA i Fronius.

POKRIVAMO CIJELU HRVATSKU

Raspolažemo s adekvatnom opremom, mehanizacijom te preko 20 vlastitih instalatera, specijaliziranih u fotonaponskim sustavima. Također, usko surađujemo s 15-ak instalaterskih tvrtki za montažu te pokrivamo cijelu Republiku Hrvatsku.

DIREKTNI UVOZNIK

Direktni smo uvoznik fotonaponskih komponenti te raspolažemo s vlastitom zalihom robe.

VLASTITI SUSTAVI

Razvili smo vlastite sustave potkonstrukcija, prilagođene različitim vrstama krovišta i instalirali smo solarne elektrane na preko 1500 objekata (kućanstva i tvrtki), ukupne snage preko 10 MW.

blank

UPOZNAJTE NAŠ TIM

blank

Nenad Šarančić

direktor
blank

Denis Čivgin

direktor prodaje
blank

Luka Vukmirović

Voditelj isporuke i montaže solarnih elektrana
blank

David Šarančić

Voditelj isporuke i montaže dizalica topline
blank

Dubravka Vuglač

Voditeljica financija

Obratite nam se s povjerenjem i kontaktirajte nas za ponudu