Kontaktirajte nas već danas!

Veselimo se vašem kontaktu i prilici da vam pružimo sve informacije koje vam trebaju.

Energycom karijera

Pridruži se timu.

Kao vodeća hrvatska tvrtka za solarne elektrane, uvijek smo u potrazi za novim kandidatima koji će  našem radnom okruženju donijeti svoje vještine, znanje i pozitivan timski duh. Naši zaposlenici su  sretni, stimulirani i profesionalni, a njihova karijera nam je važna.

Zašto karijera u Energycomu?

Radom u Energycomu postaješ dio pozitivne promjene u svijetu te zajedno s nama stvaraš održive izvore energije za zadovoljne kupce unutar Republike Hrvatske.

Nudimo ti ugovor na neodređeno – jer ulažemo trud i rad da naši zaposlenici kod nas i ostaju.

Rad u Energycomu je dinamičan i pun novih izazova te svojim zaposlenicima pružamo edukacije, stimulirajuće plaće i naravno, teambuildinge za opuštanje. Podržavamo različita mišljenja i stavove te promičemo raznovrsnost, ali i uključenost u radno okružje. Vjerujemo da su ljudi moć te upravo zbog profesionalnosti svojih zaposlenika rastemo iz godine u godinu na tržištu solarnih elektrana.

Otvorene pozicije

Ako osjećaš da je ovo tvrtka za tebe, svakako provjeri otvorene pozicije! Ako nema upravo onog što te zanima, ne brini. Pošalji nam otvorenu molbu i javit ćemo ti se čim pronađemo mjesto za tebe.